Definitely my last blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Koniec prázdnin!

Chápete to?! Už len zajtra a potom sa ten nemilosrdný kolotoč povinností bude opakovať...mám z toho motýle v bruchu. Všetky voľné dni som využila na hocičo, len nie učenie sa. Och, som ja ale "múdra". Najviac sa bojím písomky z fyziky a matematiky (polročná!). Z fyziky mám asi takéto známky: 3 (50% z odpovede - ten profesor mi istotne prilepšuje, veď tá odpoveď stále za veľké H), a dve 5 (tou jednou päťkou si nie som istá...možno to bola 4).

Čo to stále vravím o škole? Mala by som o niečom pozitívnejšom, napríklad ako som prežila vianočné sviatky.
Veľmi som sa prejedala a neviem čo mám robiť, aby som schudla. Jedla sa nevzdám, je to jedna z mála vecí, ktorá ma drží pri živote. Chcem tým povedať, že je to niečo ako všeliek. Mám strach zo školy - jem, nudím sa - jem, myslím na budúcnosť - nutné sa prejesť... Moja matka vie celkom dobre piecť. Dokonca aj včera urobila 2 koláče: kremeš a ešte nejaký s jablkovou plnkou, na ktorej je šľahačka - neviem o tom, že by to malo nejaký zaužívaný názov. Ten kremeš som mala včera na večeru a dnes som si ho dala aj po raňajkách. Je super, ale asi z neho budem mať super nafúknuté brucho :(.

Vďaka Chloe som sa prihlásila na bloglovin a dala som si tam zoznam mojich obľúbených blogov. Škoda že som sa k tej stránke nedostala skôr - množstvo adries blogov som už pozabúdala. Sakra.

Ale cez tieto vianočné sviatky som prečítala 4 knihy, teraz som na piatej - Veľká ryba od Daniela Wallaca. Tie ostatné boli: Zázraky sú možné od Wendy Wunder (o dievčati ktoré má rakovinu a už dávno prestala veriť na zázraky), Forrest Gump od Winstona Grooma (filmovú podobu ste už možno videli, prinajmenšom o nej počuli...), Dve lásky Phillipa Marcenata od francúzskeho autora André Mauroisa (veľmi dobrá, bola o láske, žiarlivosti a manželstve...chcela by som si od neho ešte niečo prečítať) a poslednou je detektívka od Mary Higgins Clark : Na uluci kde žije tá, ktorú milujem (autorku mám skutočne v obľube, a táto ma tiež očarila...hoci ten koniec by som si celkom dobre vedela predstaviť aj inak).

Tak to je zatiaľ všetko, majte sa moji drahí :).

About Her Virtuosity | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014