Definitely my last blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Lebo zajtra je pondelok. Teda škola.

O tom, čo zvyčajne robím (ja, stredoškoláčka) v nedeľu v noci.
     Neviem koľkí z Vás, čo čítate tento článok ešte navštevuje strednú školu. Vy starší, už ste zabudli, aké to bolo? Alebo to peklo zovšeobecňujete spojením "staré dobré časy"? Myslíte si - aké peklo, to decko ešte nevie, čo znamená mať stres, problémy. Čo Vám na to odpovedať? Máte jednoducho zlú pamäť. Veď zajtra je skrátka deň ako z hororu (preto tento typ filmov ani nepozerám, veď ten svoj si žijem deň čo deň!). Čo ma čaká? *ide na internetovú stránku školy* (snáď len neočakávate, že viem svoj rozvrh naspamäť?! :) Dobre, priznávam, že 1mám možnosť spať pomerne dlho, vzhľadom na to, že začínam až treťou hodinou, teda 08:50. A potom sa roztočí ten známy kolotoč, pri ktorom sa mi pravidelne zdvíha žalúdok a netrpezlivo čakám, kedy z neho vystúpim. Matika je prvá hodina. Uhm. Keďže som sa do zošita zatiaľ nestihla pozrieť, (najbližšie sa k uvedenej činnosti dostanem pár minút po začatí hodiny, hneď ako sa ozve typická veta matikárky "Dúfam, že úlohu ste si urobili." - a moja typická odpoveď? "Eeh, prepáčte, ja..." - áno viem, niet sa čím chváliť...) o tom, čo berieme tu dlho písať nebudem. Týka sa to akýchsi grafov a funkcií, možno exponenciálnych... Ale som z toho mimo, avšak to je u mňa v podstate na dennom poriadku - a nielen na matematike.     
Druhou hodinou je francúzština s lektorom, o tej však niekedy inokedy (napriek tomu, že jediné čo viem je: komantutapél?, žmapél XY a som z nej dutá, táto hodina vo mne žiadne hrozné stresy nevyvoláva). O 10:45, teda po veľkej prestávke ma čaká slovenčina. Pravdepodobne si myslíte, že vzhľadom na moju národnosť by mi tento predmet vážne nemal robiť priveľké starosti. Ach. Kiežby. Keď si predstavím, čo za dobré známky (v ruskom význame) tam mám, cítim sa ako mongol. Alebo rovno mimozemšťan. Nie, teraz už preháňam :D. Akurát že nemám spravenú úlohu - referát na tému blog, blogosféra, flogy. Inak to je pravý dôvod, prečo tu teraz píšem. Spomenula som si totiž na ten svoj - nedávno založený a dosiaľ prázdny. A samozrejme, čomu dá lenivý človek prednosť, úlohe či nezmyselnému táraniu?
    Ale aby som to dokončila, nasleduje dvojhodinovka chémie - laboratórne cvičenie, fuj a končím angličtinou. Vlastne, nie tak celkom ňou končím. O pol štvrtej budem predvádzať country tanec, ktorý som sa "naučila" cez víkend. Je jedenásť hodín, aká je pravdepodobnosť že to stihnem, keď ešte nemám úlohu na slovinu a ani nakreslený portrét Damona Salvatora, ktorý som sľúbila spolužiačke? Ach, je mi jasné čo si myslíte - môžem si za to sama! Čo som robila celý víkend?! Poviem to veľmi stručne a výstižne - nič. Držte mi palce prosíím, nech ma v tej nenávidenej budove nerozštvrtia... Aby som to všetko "dnes" (dnešok končí o necelú hodinu) ešte stihla.
Dobrú noc Vám prajem! (A sebe dobré ponocovanie).

1. (mám možnosť spať pomerne dlho) - zo zvyšku článku ste si možno vyvodili, ako veľmi mi je to platné

About Her Virtuosity | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014